John, ons oudste WVD lid heeft de boodschap van Lieven heel goed begrepen en heeft het initiatief genomen een handje toe te steken in het reilen en zeilen van de clubwerking.

John is niet in het bestuur, John wou actief meewerken als clublid.

Wie de laatste weken op WVD was heeft hoogstwaarschijnlijk John gezien die ijverig alle ligplaatsen heeft geïnventariseerd.

  

We hebben John gesteund en het resultaat is nu dat iedereen die in orde is met zijn lidmaatschap een ligplaatst heeft op het asfalt. Gedaan met sleuren in het zand.

DANK JE WEL VOOR JE INITIATIEF JOHN. MOGE JE INITIATIEF EEN VOORBEELD ZIJN VOOR ANDERE CLUBLEDEN.

Dit alles gedaan krijgen was niet altijd eenvoudig, soms was niet bekend van wie de boot is, soms lag de boot niet op de toegewezen plaats,… enkelen vonden bijgevolg hun boot niet terug.

Even de regels herhalen:


Elke boot en aanhangwagen gestald op de terreinen van de WVD-Mechelen, (Idem voor surfplanken in de container) dient voorzien te zijn van het clublidnummer. Voor de boten en planken op de spiegel, voor de aanhangwagen aan de dissel.

Als je een gegraveerd plaatje met je nummer niet hebt gelieve het ons te laten weten. (John, Yves of Eric)

Wie zijn lidgeld heeft betaald voor 2017 heeft nu een nieuwe sticker op de spiegel met vermelding lidnummer en toegekende ligplaats.

    

Deze info vind je ook terug in Twizzit op je contact pagina.

Voor aanhangwagens die niet onder de boot passen en een afzonderlijke plaats nodig hebben dient ook liggeld betaald te worden. Bij voorkeur worden deze verder van de slipway geplaatst en hebben we een lagere ligprijs. Mocht het noodzakelijk zijn dat de aanhangwagen naast de boot op het asfalt staat dan is de kost voor de ligplaats 128€. We hebben de voorkeur dat enkel vaarklare, onderhouden zeilboten gebruik maken van de parking.

We hebben vastgesteld dat heel wat tewaterlatingskarren platte banden hebben, dat dekzeilen compleet verweerd zijn, dat de ligplaats verwaarloosd is, zelfs dat er bomen in de boot groeien. Het raakt me dat die boten niet de zorg krijgen die ze verdienen. Mocht er later opnieuw een plaats tekort komen dan zullen deze boten ook verhuizen naar minder toegankelijke plaatsen.

   

Ik denk dat iedereen graag naar een club komt waar alles netjes en goed onderhouden is.

Ook de manier dat je je boot achterlaat maakt hiervan deel uit.

 

De WVD-Mechelen is hard op zoek naar vrijwilligers. Er zijn nog heel wat zaken waarmee je ons kunt helpen. Spreek ons gerust aan. Samen zaken realiseren sterkt het clubgevoel.

 

Yves