Wedstrijd resultaten van WVD-Mechelen Spirou zeilers

 

 


    * highlights:             

* Jérôme Teughels behaalde de eerste plaats op 19-20 aug in SNEH Plate Taille, dit is de ‘coupe Charles Bertels’ met heuse wisselbeker. Voor de ‘petite histoire’, valt er op te merken dat de beker afgesnoept is van team SNEH (team SNEH neemt de competitie zeer serieus met intensieve training en was nagenoeg zegezeker)
 * Wout De Bondt was zeer sterk begonnen aan het seizoen, met 3 maal zilver op een rij.  Tweede helft van het seizoen was off, omwille van een lichte hersenschudding tijdens de Raid Mosan (zie verder).  De verwachtingen staan nu hoog voor Wout :)  
     * Arthur Teughels had een seizoen met veel ... fun :). Wat de resultaten misschien niet tonen is dat Arthur zich dit seizoen ontdeed van nogal wat onvoorspelbaarheid en een mooi parcours aflegde met meer gedrevenheid en meer regelmaat.  Alles klaar voor 2018 nu.

    * Mathieu Teughels heeft zich als junior een eigen plekje weten te veroveren.  In die mate zelfs dat grote broer Jérôme moet plaats maken en naar de Europe klasse doorschuiven 

* volledig overzicht : 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/16C7eLUcBOBXyrzrsjOvJnhFV-rNF6CxkkYtffgevteQ/edit?usp=sharing


Stages Spirou

* 6-9 April Oostende Inside : Wout, Jérôme, Arthur en Mathieu

* 1-4 Juli Plate Taille SNEH : Wout

* 23 - 25 Augustus Bütgenbach : Wout, Jérôme, Arthur, Mathieu

 

Stages Europe

* 1-4 November Brouwersdam (NL)