Corona update 1 augustus

Beste WVD’ers,

Respecteer alle berichten die al geruime tijd uithangen in de club !

Ook na de bijkomende maatregelen (Politieverordening Gouverneur) binnen de provincie Antwerpen, blijven wij volledig corona-proof werken.

Dit houdt bovenop de nationale en Vlaamse maatregelen het volgende in :

-          Iedereen moet overal een mondmasker dragen ; dit geldt voor alle niet-zittende personen die bij ons vertoeven, dus ook binnen toiletten en kleedkamers.  Enige uitzondering geldt binnen de specifiek afgebakende sportzone, waar echter benadering op minder dan 1,5m ook te mijden is.  Binnen die sportzone, is tijdens grotere gebeurtenissen zoals zomerkampen, de kade wel voorbehouden voor de speciale sportbubbel, met eigen sanitair.

-          In de cafetaria en op terras mogen niet meer dan 4 mensen aan een tafel plaats nemen.  Enige uitzondering geldt voor leden van eenzelfde gezin.  Uw contactgegevens worden in ProvAnt ook 4 ipv 2 weken bewaard.

-          Op zondag 23 augustus is de opening van de jaarlijkse Q-cup ingepland en zullen leden en begeleiders van deelnemers (die de sportzone niet mogen betreden) voorrang hebben voor onze zitplaatsen boven.

Hou de moed er in, en kom veilig zeilen/windsurfen…