Vincent Valkenaers - Belgisch Record Speedsurfen - Luderitz 2018

 

Vincent Valkenaers (voormalig monitor bij Surfclub Hombeek) is één van de snelste speedsurfers van België. Hij haalde al een snelheid van 93,2 km/u over 2 seconden, wat al meer is dan officieel vastgesteld bij de snelste Belg. Hij wil een officiële poging doen tot het Belgisch record én wereldrecord. In 2016 heeft hij Mondial Du Vent gewonnen in La Franqui. Hiermee heeft hij België op de kaart gezet in de speedsurfwereld. 


Ook is hij de laatste twee jaar telkens als derde geëindigd in de Evaluated Ranking op GPS Speedsurfing.com. Dit is de gemiddelde prestatie van een surfer over een heel jaar vergeleken met alle andere surfers.

 Concreet wil dit zeggen dat Vincent in november vier weken naar Namibië gaat om deel te nemen aan de Luderitz Speed Challenge. Dit evenement vindt plaats van 15 oktober tot 25 november. Hieraan nemen verschillende speedsurfers deel uit alle hoeken van de wereld.

Het totale bedrag van het project zal ongeveer 10.000 euro bedragen (inclusief reis, materiaal, inschrijvingsgeld wedstrijd).

Het zou mooi zijn moest Vincent hiervoor op jullie steun kunnen rekenen, door een bijdrage. Via de crowdfundingsite Yeee-Haaa kan je heel eenvoudig een kleine donatie doen om Vincent te steunen. Hieronder de link: http://www.yeee-haaa.com/vincent-valkenaers-bel62-gaat-naar-lderitz-speed-challenge .

  

Sportieve groet,

Vincent Valkenaers