DE BENEFIETACTIE(S) NA DIEFSTAL BIJ WVD LOPEN DOOR…

Onze BBQ en drink van zaterdag 28 juli 2018, opgeluisterd met muziek en degustaties, kreeg veel lovende woorden.  Al bij al was het met meer dan 100 deelnemers (waarvan een dozijn vrijwillige medewerkers) een succes, rekening gehouden met vele afwezigheden wegens vacantie. Onze vice-voorzitter Yves werd tijdens de speech formeel bedankt voor al zijn inspanningen om naast het dirigeren van de school, ook nog eens het herstel na diefstal te hebben behartigd.  De tweede etappe is fondsenwerving om de komplete, nieuwe beveiliging van terrein en motorboten te financieren, want met de aankoop en betaling van al hetgeen is gestolen, is onze beschikbare spaarpot uitgeput.


We danken nogmaals de Stad Mechelen voor een flexibele aanpak van een subsidiedossier, onze sponsor Brummo voor een extra donatie van 1.000 €, de Mechelse brouwerij het Anker voor hun Maneblusserbus en gratis vaten, Traiteur Steven voor de top BBQ aan vriendenprijs en uitbater Chris voor het deel in haar drankverkoop tijdens de benefietavond.  Heeft nog iemand een leuk idee voor fondsenwerving, laat het aub weten. 

Een ander element is nu onze benefiettombola, waarvoor we nog vrijwillige verkopers zoeken.  Iedereen kan wel aan familie, vrienden en kennissen een lotje kwijt voor 2€ denken we.  Wie een setje van 10€ koopt, garanderen we trouwens een object van onze prijzentafel.  Die is al goed voorzien, en wordt verder aangevuld in functie van het totaal aantal verkochte loten.  

Dus aub, bied U spontaan aan om de club te helpen bij de verkoop.  We zullen U snel in bezit stellen van lotjes en de nodige uitleg als verkoper, en U levert in september het overschot terug in.  De winnende nummers zullen op onze website verschijnen.

lees meer ..............