NL
FR
EN
Log in
Zeil- en Windsurfschool Kalender
  January 2022  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

De Zeil-en Surfschool van de WVD heeft tot doel kwalitatief hoogstaande opleidingen aan te bieden tegen democratische voorwaarden.


Personen die een Uitpas kansentarief van de Stad Mechelen bezitten, wenden zich tot het bestuur voor het genieten van verminderingen

Vlaamse Yachting Federatie

 

 

De WVD Zeilschool en de WVD Windsurfschool zijn tevens erkend door de WWSV (Wind & Watersport Vlaanderen) en zijn daardoor tevens internationaal erkend door de I.S.S.A.(International Sailing Schools Association).

Het kwaliteitslabel van de WWSV houdt in dat de school beantwoordt aan een aantal voorwaarden op het vlak van veiligheid, aangepast materiaal, accommodatie, scholing van de lesgevers, enz.

 

Het ondertekenen van de Panathlon Verklaring bevestigd ons actief beleid voor etisch en gezond sporten.

 

Met een gevarieerde vloot >60 zeilboten, > 30 windsurfplanken , 6 moterboten kunnen onze VTS gediplomeerde initiators en instructeurs ieder een aangepaste opleiding geven.

Een zeilbrevet zwaardboten is de ideale voorbereiding op zeilen met yachten.

We zijn er fier op dat verschillende van onze zeilers en windsurfers uiteindelijk mooie prestaties konden neerzetten op Internationale Wedstrijden en de Olympische Spelen.

Het bestuur en de monitoren van de WVD hopen je weldra voor een cursus in Hombeek te mogen ontmoeten.

Voor verdere inlichtingen kan je steeds mailen naar, zeilschool@wvd-mechelen.be

Of langskomen tijdens de openingsuren van ons clubhuis: Eglegemweg 8, 2811 Hombeek 015/41.96.73

Direct inschrijven kan je hier.

 

Zeilende boten 

 

 

Zeil & Windsurfschool zoekt helpers

Beste WVD-leden, cursisten én ouders van cursisten,

Na tien jaar trouwe en onvermoeibare inzet en toewijding van Yves is het voor hem tijd om de fakkel over te dragen en de zeilschool aan een nieuwe ploeg toe te vertrouwen.

De zeil & windsurfschool?  Dan hebben we het over de 9 zeilweken in de zomer, de cursussen voor volwassenen in het voor & najaar, de opleiding tot A-brevet in de herstvakantie en de talloze privélessen die voor en na georganiseerd worden.