NL
FR
EN
Log in
Zeil- en Windsurfschool Kalender
  February 2023  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

Inschrijving najaarscursussen volwassenen

De inschrijvingen voor de cursussen voor volwassenen zijn open ! Op zaterdag 3/9 starten we met nieuwe reeksen van 5 zaterdag- of zondagen. Voor meer informatie kan je op de club terecht of op zeilschool@wvd-mechelen.be. De plaatsen zijn beperkt...

De Zeil-en Surfschool van de WVD heeft tot doel kwalitatief hoogstaande opleidingen aan te bieden tegen democratische voorwaarden.


Personen die een Uitpas kansentarief van de Stad Mechelen bezitten, wenden zich tot het bestuur voor het genieten van verminderingen

Vlaamse Yachting Federatie

 

 

De WVD Zeilschool en de WVD Windsurfschool zijn tevens erkend door de WWSV (Wind & Watersport Vlaanderen) en zijn daardoor tevens internationaal erkend door de I.S.S.A.(International Sailing Schools Association).

Het kwaliteitslabel van de WWSV houdt in dat de school beantwoordt aan een aantal voorwaarden op het vlak van veiligheid, aangepast materiaal, accommodatie, scholing van de lesgevers, enz.

 

Het ondertekenen van de Panathlon Verklaring bevestigd ons actief beleid voor etisch en gezond sporten.

 

Met een gevarieerde vloot >60 zeilboten, > 30 windsurfplanken , 6 moterboten kunnen onze VTS gediplomeerde initiators en instructeurs ieder een aangepaste opleiding geven.

Een zeilbrevet zwaardboten is de ideale voorbereiding op zeilen met yachten.

We zijn er fier op dat verschillende van onze zeilers en windsurfers uiteindelijk mooie prestaties konden neerzetten op Internationale Wedstrijden en de Olympische Spelen.

Het bestuur en de monitoren van de WVD hopen je weldra voor een cursus in Hombeek te mogen ontmoeten.

Voor verdere inlichtingen kan je steeds mailen naar, zeilschool@wvd-mechelen.be

Of langskomen tijdens de openingsuren van ons clubhuis: Eglegemweg 8, 2811 Hombeek 015/41.96.73

Direct inschrijven kan je hier.

 

Zeilende boten